Nyheter

Hydroscand lanserar SlangExpress MC

Nu utvecklar Hydroscand tjänsten SlangExpress och lägger till ytterligare en dimension. Där servicebussarna har svårt att ta sig fram, kommer Hydroscand i framtiden att erbjuda slangservice i fält med hjälp av motorcykel.
Nu erbjuder Hydroscand sina kunder slangservice via motorcykel. Första steget blir att lansera tjänsten i Stockholm och sedan kommer tjänsten att spridas geografiskt, där behov finns. Planering pågår även för att lansera tjänsten i ytterligare ett antal av de 20 länder där Hydroscand finns representerade.
SlangExpress MC är en smart lösning för att kunna undsätta kunder även i svår terräng där servicebussarna inte kan ta sig fram. Det kommer även göra det möjligt för Hydroscand att korta inställelsetiderna till kunderna under rusningstrafik. Något som behövs i Stockholm där trafiken har stor påverkan på inställelsetiden.
– SlangExpress MC kommer att ge oss de verktyg vi behöver för att snabbt kunna hjälpa våra kunder med vanliga problem – även i Stockholms värsta rusningstrafik. Vi arbetar ständigt med att korta inställelsetiden och öka tillgängligheten för SlangExpress och detta är en av de åtgärder som vi har tagit för att utveckla tjänsten ytterligare, säger Leif Clevesjö, konceptansvarig för SlangExpress på Hydroscand.
Motorcykeln kommer att vara utrustad med de vanligaste slangarna och kopplingarna. Den kommer även att vara utrustad med en slangpress och de verktyg som krävs för att kunna pressa och montera slang på plats hos kunden. Om något saknas kommer serviceteknikern på motorcykeln snabbt kunna hämta detta hos den närmaste av Hydroscands fem Stockholmsbutiker.
Bilden:
Hydroscands nya SlangExpress MC som nu rullas ut i Stockholm.
Foto: Hydroscand