Nyheter

Polestar 2 världsturné kommer till Europa

Nya Polestar 2 går in i en ny viktig fas kring introduktionen – en omfattande roadshow på Polestars sex europeiska lanseringsmarknader som stödjer liknande event i Kina och Nordamerika som en del av Polestar 2 världsturné.
Presentationen av nya Polestar 2 för nyckelgruppergörs på ett unikt Polestarvis. Polestar 2 roadshow ger besökarna möjlighet att titta närmare på den spännande nya rent eldrivna performance fastback modellen när den besöker 15 europiska städer mellan maj och oktober 2019.
– Efter den online premier som vi hade i februari är detta en möjlighet för våra kunder och fans i Europa att komma närmare och bli mer personlig med Polestar 2 för första gången på sina hemmamarknader, säger Thomas Ingenlath, Chief Executive Officer på Polestar.
Polestar 2 roadshow börjar i Sverige i maj, följt av Holland och Belgien i juni. Storbritannien tar värdskapet i juli, och från där går turnén vidare till Tyskland i augusti och en bit in i september. Norge är den slutliga destinationen i oktober där turnén också omfattar öppnandet av den första Polestar Space återförsäljarmiljön i Oslo.
De exakta datumen och platserna för Polestar 2 roadshow kommer att finnas på Polestar.com Turnén startar i Göteborg från 22-24 maj, innan den går vidare till Stockholm från 30 maj till 2 juni.
Bild: Polestar