Nyheter

Binero Group väljer Interxion som bas för molnexpansion

Interxion, en ledande europeisk leverantör av moln- och operatörsneutrala datacentertjänster, meddelar att det svenska företaget Binero Group kommer att använda Interxion som en viktig bas i sin fortsatta expansion.
Binero Group erbjuder digitala infrastrukturtjänster för både företag och privatpersoner i Sverige och resten av Norden genom sin publika it-infrastrukturtjänst Binero Cloud och tillhörande tjänster.
– Interxion blir en viktig strategisk samarbetspartner till oss i vår fortsatta tillväxt i Sverige och Norden, men även internationellt på sikt, säger Patrik Axelsson, CSO på Binero Group. Med branschledande bästa konnektivitet, sitt starka fokus på att erbjuda hållbara datacentertjänster och hög säkerhet uppfyller Interxion våra höga krav inom dessa områden.
Genom att använda Interxion som en av huvudnoderna för Binero Cloud ökar företaget redundansen samtidigt som kunder får ännu snabbare access till tjänsten för minskad latens.
Kunder till Binero Group kommer även att kunna dra nytta av den bredd av molntjänster som finns hos Interxion och ansluta sig direkt till Google Cloud Platform, Microsoft Azure, Amazon Web Services, Oracle Cloud Infrastructure och IBM Cloud Services. Genom att Binero Group också etablerar sig i Interxions datacenter kan kunder välja traditionell hosting för delar av sin it. Sammantaget skapar det de bästa förutsättningarna för att bygga en hybrid molnmiljö.
– Med sitt fokus på it-infrastrukturtjänster och med sin tydliga svenska profil är Binero Group positionerat på ett mycket intressant sätt, och vi ser fram mot att samarbete med dem i deras fortsatta expansion, säger Alexander Kehrer, nordisk sälj- och marknadschef på Interxion. Genom att de nu finns etablerade i vårt campus och kunder kan ansluta sig till deras molntjänst direkt i datacentret, adderar vi ytterligare en viktig komponent till vårt digitala ekosystem.
Om Binero Group:
Binero Group är en svensk leverantör av digitala infrastrukturtjänster för företag och privatpersoner. Bolagets erbjudande inkluderar bland annat webbhosting med en mängd kompletterande kringtjänster, utveckling och managering av företags IT-infrastruktur samt en egen publik molntjänst, så kallad IaaS (infrastructure as a service). Binero Group har idag drygt 100 000 kunder och inkluderar varumärkena Binero, Crystone, ExternIT, Levonline, Servage och Space2u.
Bilden:
Alexander Kehrer, nordisk sälj- och marknadschef på Interxion.