Nyheter

Rototilt breddar redskapsprogrammet med kraftfulla rivtänder

Rivtänderna från Rototilt har förstärkt konstruktion och slitstål i HB450 både fram, bak och på sidorna. De har även förstärkt infästning för att klara stora brytmoment.
Med en förstärkt konstruktion och slitstål i HB450 både fram, bak och på sidorna är Rototilts rivtänder perfekta verktyg för frusen eller hård mark. Redskapen är alltigenom byggda för att tåla verkligt tuffa tag. Rototilt presenterar rivtänderna på årets MaskinExpo, den 23–25 maj.
– Vi lanserar nu flera nya redskap som breddar vårt tiltrotatorsystem och erbjuder kunderna en helhetslösning. Med våra tiltrotatorer, maskinfästen, och redskap får användaren dessutom en optimal passform mot maskinen, säger Rototilts produktchef Sven-Roger Ekström.
Rivtändernas design är optimerade för Rototilts maskinfästen, vilket möjliggör högsta brytkraft. De har även förstärkt infästning för att klara stora brytmoment.
Rivtänderna finns för fästessystemen S60 och S70 och är utrustade med J-tandsystem som standard. Med design för långsiktig produktivitet och enkla byten av slitdetaljer är rivtänderna ett starkt tillskott i den växande raden av kvalitetsredskap från Rototilt.