Nyheter

Steelwrist lanserar Custom Build

Svenska tiltrotator- och redskapstillverkaren Steelwrist fortsätter att vidareutveckla sin produktportfölj. Som teknikledande tillverkare av redskap lanserar nu Steelwrist ett online designverktyg där kunderna själva kan utforma sin egen skopa på datorn eller direkt i mobilen. Lanseringen av Custom Build sker på Maskinexpo den 23-25 maj.

– Vi söker alltid feedback och förslag till förbättringar från kunder och anställda. Vi försöker vara lyhörda och vi har förstått att vissa typer av jobb kräver specialdesignade skopor. Vi vet även att många erfarna förare har god kunskap och skulle kunna designa sina egna skopor om det bara fanns ett enkelt sätt att göra det på. Som ett svar på detta har vi utvecklat Custom Build, säger Stefan Stockhaus, vd på Steelwrist.