Nyheter

600.000 personer säger: Vi Har fått nog!

Fredagen den 20 september planeras en manifestation på Sergels torg i Stockholm. Bensinupproret 2.0 och den nybildade föreningen Uppror, med över en halv miljon medlemmar tillsammans, har startat samarbete med flera andra grupper som också skall medverka i denna demonstration.

Den numera kända Facebookgruppen Bensinupproret har startat en medlemsförening för att på ett bättre sätt organisera sitt opinionsarbete. Tusentals Facebook deltagare har redan nu tagit steget över till ett medlemskap i en demokratisk förening för att med större skärpa ställa sina krav.

Målet är att sänka den mycket höga och orättvisa bränsleskatten

– En dialog där förminskning av dryga miljonen medborgare inte är rätt väg” säger Ordförande Peder Blohm Bokenhielm.  Något som ska tas på allvar, vi menar det när vi skriver och undertecknar med dessa ord. Människor runt om i landet har fått nog, vi kräver att bli hörda och sedd. Vi är här för stanna, våra krav utgår från människornas konkreta vardag, avslutar Peder.