Nyheter

Renta expanderar och öppnar ny depå i Uddevalla

Renta öppnar en helt ny depå i Uddevalla och blir den andra depån i Bohuslän och 34:e -depån totalat. Precis som övriga depåer kommer depån i Uddevalla att erbjuda ett -komplett -sortiment, vilket innebära förbättrad tillgänglighet för kunderna i Uddevalla. 

– Depån -kommer ligga helt rätt i industriområdet Fröland, samt geografiskt rätt placerat på  västkusten, säger Joacim Johansson Vd för Renta.

Renta fortsätter att expandera och har tecknat avtal om att öppna en helt ny depå i industriområdet -Fröland i Uddevalla. Renta har sedan tidigare en depå i Bohuslän, närmare bestämt Kungälv.

Öppnandet av en depå i Uddevalla ligger helt rätt i linje med Rentas strategi; stora depåer med komplett sortiment och hög -tillgänglighet. Precis som övriga Renta-depåer ligger fokus på att fortsätta göra kunderna nöjda när det -gäller tillgänglighet, service och kvalitét. Inklusive Globen, Borås, Jönköping, Hässleholm, Årjäng, Sunne, Arvika och Karlstad utökar Renta med sin 9:e depå under 2019 och sammanlagt nr 34 i ordningen.

– Det kommer bli fantastiskt roligt att öppna en depå i Uddevalla. Depån kommer ligga helt rätt i industriområdet Fröland, samt geografiskt rätt placerat på västkusten, detta för att vi även ska kunna erbjuda vårt sortiment i närliggande städer, samtidigt som närheten till Kungälv och Göteborg gör att man snabbt kan lösa utmaningar tillsammans, säger Joacim Johansson, Vd för Renta.