Nyheter

Software AG:s satsningar inom industriell IoT prisas av Gartner

Det tyska mjukvaruföretaget Software AG har under de senaste åren haft en tydligt fokus på lösningar för industriell IoT. Nu utnämns företaget som en visionär i Gartners Magic Quadrant-ranking av plattformar för industriella IoT-lösningar.

Gartner uppmärksammar särskilt Software AG:s expertis och erfarenhet av att snabbt och smidigt verkställa visioner kring industriell IoT och implementera smarta lösningar i den dagliga verksamheten hos kunden.

Stefan Sigg, produktchef på Software AG, kommenterar:

– Vi har 50 års erfarenhet av branschanpassade lösningar. Sedan en tid tillbaka är industriell IoT vårt huvudfokus och därför är det extra kul att Gartner nu uppmärksammar oss som en ledare inom detta segment. Det är ett bevis för vår bredd inom området och hur vi jobbar nära våra kunder för att börja i liten skala, men att planera inför framtida behov och marknadens utveckling. Då vågar man vara innovativ utan att ta onödiga risker och göra omställningen onödigt komplicerad, säger Stefan Sigg, produktchef på Software AG.