Nyheter

Fler nattåg till Berlin

Snälltåget fortsätter att satsa på nattåget till Berlin och utökar nu med tre direkttåg Stockholm – Malmö – Berlin under hösten 2019. Det blir avgångar i anslutning till Berlin maraton, trettioårsfirandet av Berlinmurens fall och till Berlins julmarknader.

– Under sommaren har vi haft 47 procent fler resenärer jämfört med 2018 på nattåget Malmö – Berlin och många avgångar har varit slutsålda långt i förväg. Det ger oss förutsättningar att våga satsa på fler avgångar, även utanför sommarperioden, säger Marco Andersson, Marknadschef för Snälltåget.

Direkttågen Stockholm – Malmö – Berlin avgår från Stockholm på torsdagar (26/9, 7/11 och 5/12) klockan 22.30 och stannar även i Södertälje, Norrköping, Linköping, Nässjö och Alvesta. Avgången från Malmö blir på fredagar klockan 07.00. Från Berlin blir det avgång omkring lunchtid på måndagen och tåget ankommer Malmö 20.57 och Stockholm 06.00 på tisdag morgon. Tåget reser med Stena Lines färja mellan Trelleborg och Sassnitz.

Biljetter och mer information finns på Snälltåget.se. Det finns även möjligheter att köpa biljetter online till ytterligare 30 tyska orter på Snälltåget.se, t ex om man vill resa vidare till Oktoberfest i München som pågår samtidigt som Berlin Maraton.