Nyheter

CUPRA ger en försmak av interiören i eldriven konceptbil

Den första helt eldrivna bilen från CUPRA är en tuffing med kaxig design som invändigt matchas av en skulpterad och mångsidig interiör

Formspråket i interiören på denna konceptbil är starkt fokuserat på föraren men erbjuder samtidigt hög komfort för alla ombord.

Här skapar kombinationen av teknik och utvalda material en förarmiljö som saknar motstycke – på sedvanligt CUPRA-manér.

Med sin mix av elektrifiering och prestanda, fortsätter CUPRA forma framtidens mobilitet.

”CUPRA Concept”, märkets första helt eldrivna personbil, bjuder på en imponerande känsla av prestanda och framåtsträvande design. Tillsammans ger de oss en vink om hur den fria mobiliteten kan komma att te sig i framtiden.

Exteriörens tydligt utmejslade linjer går igen även invändigt. Där blandas material och tekniska koncept med rymd och funktionell inriktning för att tillsammans skapa en kupé som perfekt lyckas balanserar förarfokus med passagerarkomfort.

Konceptbilens interiör präglas av kontrasterande färger, kolfiberstrukturer och av dynamisk teknik och design. Resultatet är en kupé som är lika lätt som den är avancerad.

En kupé som uppvisar perfekt balans – mellan förare och passagerare, och mellan prestanda och funktionalitet. Med möjligheten att kunna ändra personlighet för att tillgodose de speciella behoven för de ombord, demonstrerar CUPRA Concept nya idéer om vad en CUPRA kan bjuda på.

CUPRA fortsätter att stärka sin position som ett framtidsinriktat bilmärke och utvecklar bilar som förkroppsligar allt det som CUPRA-märket står för och med avancerad teknik tillmötesgår de också skiftande krav som är kopplade till mobiliteten.

Bilar som CUPRA Concept är ett tydligt bevis på företagets engagemang för att internationalisera sitt modellutbud genom att utveckla exklusiva produkter som är en perfekt mix av prestanda, energieffektivitet och anpassningsförmåga på en krävande världsmarknad.

Håll ögonen öppna! Den 2 september sker den digitala avtäckningen av CUPRA Concept.

Världspremiär för CUPRA Concept blir det på årets upplaga av den internationella bilsalongen i Frankfurt i september.