Nyheter

Scantruck visar upp ny agentur på Entreprenad Live i Skåne 12-14 september

Scantruck, som är officiell importör av Manitou teleskoplastare kan stolt presentera ytterligare en agentur i lagom tid till mässan Entreprenad Live på Ring Knutstorp i Skåne. Från och med 1 september så säljer de nämligen även SENNEBOGENS teleskopkranar på den svenska Marknaden.

– SENNEBOGEN kranarna blir ett fint och logiskt supplement till vårt existerande Manitou program. Vi har redan förfrågningar på de tyska teleskopkranarna, innan de första maskinerna har kommit till Rosersberg. Så det tyder helt klart på ett stort intresse, säger Anker B. Lemvig som är Scantrucks Business Manager Sweden.

Det omfattande programmet av tyska kvalitetskranar spänner från maskiner som kan lyfta från 16 till 130 ton. Teleskopkranarna har räckvidder från 24 till 67 meter, och SENNEBOGEN producerar maskiner såväl på hjul som på band. När Scantruck premiärvisar dem för mässbesökarna i södra Sverige så är det modellen 613E med en lyftkapacitet på 16 ton och en räckvidd upp till 24 meter som de tagit med. Den kompakta maskinen är lätt att flytta och kan börja arbeta så fort den är på plats. En annan styrka är att maskinen kan arbeta med både kranspel och fly-jib.

Självklart har Scantruck också tagit med sig en av Manitous uppskattade teleskoplastare till Skåne. Den här gången visar de upp maskinen MRT2550 P+. Här kan du lyfta hela 5ton 25 meter högt. Den runtomsvängande maskinen är utvecklad för att möta de allt högre kraven från anläggningskunderna runt om i världen och är svaret till en marknad som efterfrågar mer lyftkapacitet och kompaktare, smidigare maskiner. Maskinen är såväl fyrhjulsdriven som fyrhjulsstyrd och drivs av en Mercedesmotor på 115KW. Självklart så är den också godkänd att köra i 40km/h.

Scantruck ser fram emot att möta såväl gamla som nya kunder, och vi bjuder på danska pölser och bröd, samt öl och vatten i ett stort serveringstält.

Varmt välkomna till Scantrucks monter 253 på Entreprenad Live.

Bilden:
SENNEBOGEN 613E som går att se på Entreprenad Live klarar att lyfta 16 ton hela 24 meter trots ytterst kompakta yttermått.