Nyheter

Polarvagnen ökar igen!

Efter en längre tid med stark försäljning och ett mycket positivt mottagande för den nya årsmodellen har Polar beslutat att öka produktionstakten under hösten 2019.

Tony Ekström, VD på Polar beskriver:

– Vi har känt en stadig och stark efterfrågan på våra produkter en längre tid. När vi kombinerar det med det positiva mottagande som våra nya årsmodeller har fått i samband med laseringen nu i augusti har det blivit uppenbart att vi behöver öka produktionstakten för att möta efterfrågan, säger en nöjd vd.

– Försäljningen på Stora Nolia mässan i augusti var mycket bra, lägger han till.

Kvalitet – för stunden och i längden
Polar ligger i premiumklassen och har envist hållit fast vid hantverk, fullt vinterfunktionella vagnar och tuffa klimattester, även om konkurrensen från lågprismärken tidvis har varit hårt.

– Allt fler förstår att kvalitet lönar sig både för stunden och i längden, säger Polars VD. Dessutom får vi mycket uppskattning för den nya årsmodellen både när det gäller utseende och våra olika planlösningar.

Satsningar som uppskattades
Polar fortsätter med fokus på barnen.

– I år har vi tagit fram flera större barnkammarvagnar i edition-serien, vilket inledningsvis verkar dra till sig ett stort intresse från kunderna, säger Tony.

I övrigt bland årets nyheter kan nämnas den nya 7 tum stora Polar-panelen, det enormt uppskattade vinkelköket som numera finns i flera av modellerna och serierna, samt att sittdynorna är tillverkade av det hypermoderna materialet FibreGuard som är lätt avtorkningsbart.

– En personlig favorit, är Polar AR – vår nya app för Apple och Android. AR står för Augmented Reality (förstärkt verklighet). Genom att ladda ner appen i din mobil eller padda får du unika upplevelser när du riktar enhetens kamera mot markerade sidor i vår broschyr. Bland annat får du se mig hälsa välkommen då bilden förvandlas till en film. Du får också stifta rejäl bekantskap med våra utvalda återförsäljare. Appen är fantastisk, en teknisk spjutspets som kunderna verkligen har nytta av. Vi kommer att ladda den med mer spännande innehåll framöver, avslutar Tony.