Nyheter

Combine lokaliserar nytt kontor till Uni3 by Geely

Combine, konsultföretag inom AI, styrsystem och data science, flyttar i Augusti in i nya lokaler på Geelys Uni3-campus på Lindholmen i Göteborg.

– Vi tror innovationer kommer från att sitta nära andra kreativa företag och vi är glada att Combine vill vara med och skapa framtiden tillsammans med de andra bolagen på campus, säger Gang Wei, som leder utvecklingsarbetet med Uni3 by Geely.

Combine är idag samarbetspartner med flera bolag i Geelykoncernen och har sedan starten 2002 vuxit till ett 60tal anställda i Sverige. Nu flyttar man in i nybyggda lokaler på Geelys 105 000 kvadratmeter stora utvecklingscentrum på Lindholmen.

Campuset, benämnt ”Uni3 by Geely”, är tänkt att vara ett hem för innovatörer och erbjuder kreativa och inspirerande miljöer med arenor för samverkan, eventlokaler, konferenscenter och utställningsytor, förutom faktiska kontorslokaler, ett hotell och Geelykoncernens egna bolag på plats för samverkan under coworking-liknande former.

– Det var självklart för Combine att ta chansen att flytta verksamhet till Uni3, säger Peter Karlsson, VD för Combine. Förutom att lokalerna är toppmoderna och kringtjänsterna av hög kvalitet så erbjuder Uni3 Combine möjligheten att samverka med andra bolag som deltar i tekniknavet på Lindholmen. Vi är övertygade om att detta kommer att bidra till Combines utveckling.

– Vi har spännande partners som är på väg att flytta till Uni3, förutom våra koncernbolag som redan är på plats. Combine är en av de första vi offentliggör och det är roligt att få hälsa ett så spännande företag välkommen till våra precis nyöppnade kontorsytor, säger Magnus Koch, ansvarig för affärsutveckling och kommersiella samarbeten på GIC Management AB, Geelys fastighetsbolag.

Kort om Combine:

Konsulttjänster inom AI och Styrsystem.

Finns på följande orter: Göteborg (HQ), Lund, Linköping. Bolaget startat 2002, Antal anställda ca 60, Omsättning ca 65M.