Nyheter

Pacetell

Nyhet: PaceTell lanserar hastighetsdisplay för under 10 000 kr

Efter succén med ”Din Fart-skylten” PaceTell Original lanserar nu PaceTell i Kungsbacka ytterligare en innovativ produkt – ”Sakta Ner-skylten” PaceTell Mini. 

Som namnet antyder är PaceTell Mini ett lättare, nättare och lite enklare utrustat alternativ till PaceTell Original, som idag räknas som Sveriges mest sålda hastighetsdisplay. På så sätt har man lyckats få ner priset till under 10 000.

PaceTell Mini fungerar också lite annorlunda än traditionella ”Din Fart-skyltar”: Man ställer in den på önskad hastighetsgräns, och när ett fordon överskrider gränsen visas texten “SAKTA NER” med blinkande, röda ljusstarka bokstäver.

– Att uppmärksammas på ATT man kör för fort är den primära information som bilister behöver för att lätta på gasen. Om man visar det med siffror eller text är egentligen sekundärt, säger Patrik Uggla, sälj- och marknadsansvarig på PaceTell.

PaceTell Mini är bara 34 mm tjock och väger inte mer än två kilo. Den är i första hand utvecklad för att kopplas till direktström men går även att få med batteridrift. Den är mycket enkel att sätta upp och alla inställningar görs med en speciellt utvecklad app. Liksom PaceTell Original är PaceTell Mini utvecklad och tillverkad i Sverige.