Nyheter

Nytt samarbete: Alimak Group och Ingenjörer utan gränser

Alimak Group har ingått samarbete med Ingenjörer utan gränser för att stärka bolagets initiativ inom hållbarhet. Organisationen strävar efter att lösa tekniska utmaningar relaterade till ojämlikhet och global utveckling för att bidra till ett bättre liv och utvecklingsmöjligheter för de som har det svårt.

–Vi är både glada och stolta över att ha ingått samarbete med Ingenjörer utan gränser. Vi ser fram emot att samarbeta med en partner som bidrar till en bättre och mer hållbar värld för de som har det svårt och där vi kan bidra både finansiellt och med kunskap. Hållbarhet är en central del i vår verksamhet och med humanitärt ingenjörsskap vill vi kunna hjälpa människor med behov. Vi vill engagera, inspirera och förena dem att skapa en bättre framtid, säger Ole Kristian Jødahl, vd och koncernchef, Alimak Group.

Ingenjörer utan gränser (internationellt känt som Engineers Without Borders Sweden) är en icke-statlig organisation som hjälper människor i utsatta områden mot mer hållbar utveckling. Organisationen arbetar med utmaningar kopplade till FN:s utvecklingsmål både i Sverige och runt om i världen. Med ingenjörsskap vill de lösa tekniska utmaningar relaterade till ojämlikhet och global utveckling för att bidra till en hållbar framtid och ett bättre liv för människor med stort behov av hjälp och arbetar både i Sverige och internationellt.

Läs mer om organisationen:

här.