Nyheter

Jiricom välkomnar 250 nya kollegor – Nytt spännande samarbete

Jiricom inleder det nya året med att presentera ett helt nytt samarbete med börsbolaget Electra Sweden AB och deras kedja Ringup. Avtalet innebär att Jiricom blir ny leverantör av körjournaler – och får 250 nya säljkollegor som sitter på en mängd erfarenhet av B2B-försäljning.

Ringups storlek kombinerat med en lokal förankring skapar utmärkta förutsättningar att nå ut brett på marknaden.

Det innovativa IoT-bolaget från Småland fortsätter att knyta till sig viktiga samarbetspartners.

Jiricoms flaggsskeppsprodukt – au2:ONE – blir nu ett intressant tillskott till Ringups sortiment. au2:ONE är en unik helautomatiserad körjournalslösning anpassad för företag med fordon som används i tjänst.

– Nu kan vi erbjuda våra kunder en ännu smartare vardag. Tack vare en körjournal som sköter sig helt själv och lagrar all information i molnet kan de spara tid, skona miljön och få bättre beslutsunderlag i sina verksamheter. Förutom att au2:ONE kompletterar vårt erbjudande på ett ypperligt sätt, så är vi såklart också glada och stolta över att få samarbeta med Jiricom, ett svenskt bolag i absolut framkant, säger Mikael Johnsson, kedjeledare på Ringup.

Det som får au2:ONE att sticka ut på marknaden är just att allting är samlat i en och samma enhet. Viktiga funktioner såsom automatisk körjournal, föraridentifiering, trängselskatt eller ändring av restyp, kräver ofta att du köper till ytterligare utrustning. Jiricom erbjuder allt i en och samma enhet, därav namnet au2:ONE.

Under föregående år lanserades även en inbyggd fartkameravarnare i au2:ONE som håller koll på att stationära fartkameror längs Sveriges vägar. Då den nya funktionen ingår i körjournalspaketet har den kommit att bli oerhört populär bland nya kunder.