Nyheter

Ny transportchef på Widriksson Logistik

Widriksson Logistik har rekryterat Mikael Karlborg Hedrén som ny transportchef, en helt avgörande roll för att bidra till företagets tillväxt. Mikaels främsta uppdrag blir att leda fältteamet med gruppchefer och chaufförer samt säkerställa hög kvalitet i leveranserna.

Rollen som transportchef är en ny nyckelroll inom Widriksson Logistik. I samband med att företaget vuxit har den tidigare rollen som operativ chef delats upp i två separata befattningar; logistikchef och transportchef. Våren 2021 utsågs Tomas Grönkvist till logistikchef.

– Mikael har gedigen ledarerfarenhet och vet hur det är att jobba med personalintensiv verksamhet i stressig storstadsmiljö. Han är duktig på att skapa engagemang och jag är övertygad om att han kommer att bidra till att stärka Widrikssons värderingar och vår position som ledande aktör inom last mile-logistik, säger Johan Nyblom, vd på Widriksson Logistik.

Mikael kommer att ingå i ledningsgruppen och bland annat leda fältteamet med gruppchefer och chaufförer. Företaget växer och har fullt fokus på leveranser av högsta kvalitet och Mikael ska ansvara för utförandet av leveranserna utifrån kundernas och företagets krav.

Mikael kommer närmast från en roll som depåchef på Keolis och har haft flera ledande roller inom transport och HR. Han är van att jobba med att säkerställa rutinefterlevnad och struktur, och att entusiasmera och engagera. Detta är extra viktigt då Widriksson Logistik växer och behöver fortsätta att vara en attraktiv arbetsplats med högt engagemang bland medarbetarna.