Nyheter

Trejon förstärker: Rekryterar expert inom Digital Marknadsföring

Trejon förstärker sin Marknadssida ytterligare med rekryteringen av Helena Löfstedt som dedikerad expert på digital marknadsföring.

Tjänsten i sig är utformad för att möta det ökade behovet av närvaro på exempelvis Facebook och Instagram, plattformar där alltmer marknadsföring och kommunikation med kunder/användare nu sker.

– Vår närvaro på Sociala Medier kommer att öka och vi blir mer synlig tack vare rekryteringen av Helena. Vi får en kollega som både har erfarenhet, kunskap och viljan att driva våra sociala och digitala kanaler, säger Johan Schols försäljnings- och marknadschef på Trejon.

För Trejon har det alltid varit en självklarhet att försöka möta kunderna på deras villkor, just sociala medier är idag en väl använd plattform i branschen och med denna rekrytering stärks Trejons närvaro. Helena har en bakgrund med ett ben som maskinförare i anläggningsbranschen och som yrkeslärare på gymnasienivå för maskinförare. Det andra benet står inom sociala medier där hon utbildat och även driver ett av Sveriges största konton inom heminredning på Instagram.

– Redan några dagar in på det nya jobbet känner man vilket bra Team som redan finns på Trejon. Jag ser verkligen fram emot att kunna lyfta företaget digitalt och socialt samt även att kunna ge er alla runt omkring en större inblick i vad som händer hos oss i vår arbetsvardag, säger Helena Löfstedt digital marknadsföring på Trejon.

Senaste åren har utvecklingen för Trejon varit väldigt positiv både med lyckade rekryteringar, ett ökat fokus på utvalda produktgrupper och utvecklingen av de egna varumärkena. Detta har gett en stadig försäljningsökning och rekryteringen av Helena kommer att fortsätta bidraga till denna positiva framgång.