Nyheter

Nu lanseras Airport Live

Som en del av Kalmar Öland Airports nya hemsida lanseras nu Airport Live, en unik plattform som förser resenären med ett brett spektrum av realtidsinformation om det som händer på flygplatsen.

– Vi vill addera mervärden som ger våra resenärer en enkel överblick vid resa till eller från Kalmar Öland Airport. På samma gång ger denna kanal oss möjlighet att vid behov snabbt komma ut med viktig information och även uppmärksamma besökaren på fler spännande aspekter av vår verksamhet, säger Karin Lagerlöf, marknadschef på Kalmar Öland Airport.

– Som byrå drivs vi av tekniska utmaningar men framförallt av lösningar som ger mycket kundnytta och Airport Live har båda delar, kommenterar Joakim Daunéus, projektledare på Kreation Reklambyrå.

Vyn blir tillgänglig så snart besökaren loggar in på flygplatsens nätverk. Den går även att nå via hemsidans startsida. Plattformen kan komma att utvecklas och byggas på med mer innehåll efterhand, i linje med besökarnas behov av information och flygplatsens förmåga att innovera.