Nyheter

Dina Försäkringar och Jiricom inleder samarbete

Samarbetet ska bidra till att företagare får en enklare vardag, bättre kontroll på sina fordon och därmed en ökad trygghet för företagets förare såväl som fordon. Företagare som blir kunder hos både Dina Försäkringar och Jiricom kommer att erbjudas förmåner.

För att erbjuda företagare en ökad trygghet för såväl sina fordon som företagets förare har Dina Försäkringar och Jiricom inlett ett samarbete. Som ett första steg får företag som blir kund hos båda bolagen förmånligare priser på produkter och tjänster och därmed ökad trygghet för förare och företaget.

– Vi vet att man genom att ha bättre koll på företagets fordon och hur de körs får färre skador och en bättre trafikmiljö, säger Magnus Larsson, produktansvarig Motor på Dina Försäkringar. Därför kändes ett samarbete med Jiricom självklart för att kunna erbjuda våra företagskunder en effektiv lösning till sina fordon som förenklar vardagen och dessutom till ett förmånligt pris.

– Det är fantastiskt roligt att vi genom samarbetet med Dina Försäkringar nu kan erbjuda en komplett lösning till våra kunders företagsbilar, säger Jimmy Thörnlöf, COO på Jiricom. Då vi och Dina Försäkringar delar visionen att göra vardagen enklare och tryggare för företagare ska det bli spännande att se vad vi kan uträtta tillsammans.

Från och med nu kan företag med fordon ta del av bolagens erbjudanden. I nästa steg ska samarbetet utvecklas och tillsammans ska man försöka hitta fler fördelar för de gemensamma kunderna.