Nyheter

Garmin adderar inbyggd dash cam i sin senaste serie av lastbilsnavigatorer

Garmin lanserar idag nya dēzlCamä LGV710 som adderar HD kamerateknologi till lastbilsnavigatorn dēzl på 7 tum, som är den bästa i sin klass. Särskilt framtagen för lastbilsförare som ligger ute länge på vägarna.

Den har en allt-i-ett-lösning med en 1080p dash cam1 och ett 140 graders brett synfält som kontinuerligt spelar in körningen och automatiskt sparar videos vid incidenter. Det är en ovärderlig partner för professionella lastbilsförare då den fungerar som ett ögonvittne och en källa till sanning om det skulle bli nödvändigt. Det är enkelt att se och dela klipp från viktiga videos från en smartphone. Varje videoklipp lagras automatiskt online i vårt säkra Vault där de enkelt kan ses och delas2 via dēzl-appen.

Tack vare inbyggd HD-kamera kan dēzlCam LGV710 erbjuda avancerade förarvarningar, som inkluderar varningar om frontalkollision och filbyten3, för att öka medvetandet och uppmuntra till en säkrare körning.

dēzlCam LGV710 bygger vidare på dēzl LGV-serien av lastbilsnavigatorer:

En tydlig 7”-display ger en tydlig vy och en användarvänlig upplevelse

Anpassad ruttplanering4 baserat på lastbilens storlek och vikt

Vägvarningar med kommande hinder, inklusive branta lutningar, skarpa kurvor och ännu mer

Birdseye Satellite Imagery visar en högupplöst vy ovanifrån vid destinationen

Lastbilsregister för ökad bekvämlighet ute på vägarna

Data från Truck Parking Europe hjälper dig att hitta parkeringsplatser längs rutten och även se tillgänglighet i realtid med hjälp av dēzl-appen

Nya funktion guidar och varnar om miljözoner längs rutten

Sömlös integrering med Garmin dēzl-headset, Instinct® 2 – dēzl Edition smartwatch och trådlösa backkameran BC 50 (samtliga köps separat) för att förbättra livet ute på vägarna

dēzlCam LGV710 finns tillgänglig nu till ett rekommenderat cirkapris på 6 349 kronor.

1I vissa områden är användning av kamerans funktioner i denna enhet reglerad eller förbjuden. Det är ditt ansvar att känna till och följa de lagar och sekretessregler som gäller i de områden du planerar att använda kamerafunktionen i denna enheten.

2Aktiv Wi-Fi®-uppkoppling krävs

3 Vissa omständigheter kan försämra varningsfunktionen. Om du vill ha mer information går du till Garmin.com/warnings för mer information.

4 Inte tillgängligt på alla platser. Även om lastbilsprofilens egenskaper finns angivna så är det ingen garanti för att lastbilens egenskaper alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden.