Nyheter

GlobalConnect utser Anna Granö till ny Executive Vice President för B2B

GlobalConnect, en av de ledande leverantörerna av digital infrastruktur i Norden utser Anna Granö till Group Executive Vice President för B2B. Hon kommer närmast från en position som VP Sales Northern Western Europe på Hewlett Packard Enterprise och tillträder sin nya tjänst på GlobalConnect i januari 2024.

Den 8 januari 2024 tillträder Anna Granö som Executive Vice President för B2B, en roll som vd Martin Lippert innehaft interimt sedan en organisationsförändring i januari i år. I sin nya roll blir Anna Granö en del av GlobalConnects koncernledning.

– Annas meritlista, av att leverera hållbar tillväxt under sina mer än 20 år i teknikbranschen, är imponerande. Jag är glad över att kunna välkomna Anna och jag är övertygad om att hennes erfarenhet och synsätt, med kunden i centrum, kommer att tillföra ett stort värde till vår verksamhet och inte minst till våra kunder, säger Martin Lippert, vd GlobalConnect.

Anna Granö har arbetat inom B2B-försäljning i mer än 20 år och i flera ledande befattningar i företag som IBM, Microsoft och nu senast Hewlett Packard Enterprise. På GlobalConnect kommer Anna fokusera på att hjälpa företag och organisationer att förstå vad digital infrastruktur kan möjliggöra och vad som är möjligt med den teknik som finns tillgänglig idag och imorgon.

– Jag är väldigt glad över att bli en del av ett starkt team i regionens ledande leverantör av digital infrastruktur och som också har ägare som är dedikerade till att verkligen göra skillnad. GlobalConnect är ett innovativt och snabbrörligt bolag, vilket gör att man kan lyssna på och utmana kunderna och på så vis tillgodose kundernas behov av nya produkter och tjänster. Användningen av data fortsätter att explodera och där ser jag att GlobalConnect är välpositionerade. GlobalConnect är en bra partner som verkligen kan hjälpa kunderna att dra nytta av det som sker på marknaden för datakommunikation, säger Anna Granö

Anna Granö bor i Stockholm tillsammans med sin man och sina två döttrar. Hon har en M.Sc. i industriell ekonomi från Linköpings Tekniska Högskola och är medlem i AI Swedens Executive Steering Committee.