Nyheter

Cisco och Bang & Olufsen släpper säkra och stilrena lurar för hybridarbete

I samband med Webex One visar Cisco i samarbete med Bang & Olufsen upp nya hörlurar som är specialanpassade för de krav som ställs på distansarbete. Utöver stilren design och hög ljudkvalitet möjliggör de också högre säkerhet.

Bang & Olufsen Cisco 950 börjar säljas världen över i november, och är det senaste resultatet av företagens mångåriga samarbete. Utöver alla de detaljer som den danska elektroniktillverkaren är världsberömda för – stilren design med exklusiva materialval, fingertoppskänsla för ljudkvalitet och behaglig passform – utökar man även funktionaliteten för det moderna, hybrida arbetslivet.

– När näringslivet fortsätter att ta till sig hybridarbetets flexibilitet, behöver anställda ha professionella tekniklösningar som möjliggör att arbeta var som helst. Vi är glada att utvidga vårt partnerskap med B&O för att erbjuda exeptionella ljudupplevelser med bred funtionalitet och tidlös design och hantverkskvalitet, säger Snorre Kjesbu, SVP and General Manager of Webex Devices, Cisco, i ett pressmeddelande.

De nya hörlurarna är optimerade för att användas tillsammans med Ciscos samarbetsverktyg Webex Meetings and Calling, och därigenom utnyttja alla funktioner som finns i plattformen till fullo. IT-administratörer kan med hjälp av administrationsverktyget Control Hub enkelt uppdatera lurarna med ny mjukvara samt ändra inställningar och hämta statistik.

Bang & Olufsen Cisco 950 har stöd för Bluetooth 5.2, för att erbjuda snabbast och stabilast möjliga parning med enheter. Två enheter kan kopplas upp samtidigt via Bluetooth. De är försedda med adaptiv aktiv brusreducering som automatiskt anpassar ljudet och dämpningen av bakgrundsljud baserat på omgivningen och kan stängas av manuellt vid behov. Batteritiden med brusreducering aktiverad är sex timmar. De laddas upp igen på 90 minuter i den stilrena laddningsfodralet i aluminium.