Nyheter

Radar Summit 9 november: Utmaningar och möjligheter för IT- och tech i en svår geopolitisk situation

Radar Summit äger rum i Stockholm den 9 november, där analysföretaget Radar samlar närmare 700 beslutsfattare inom IT och tech för att säkerställa ökade insikter och bättre strategiska beslut i en krävande tid för många verksamheter.

– Omvärldsanalys och riskstyrning har aldrig varit viktigare, och det kräver att svenska och nordiska verksamheter stärker sin totala verksamhetsförmåga, säger styrelseordföranden i Radar, Hans Werner.

Under dagen kommer Hans Werner också presentera de senaste insikterna kring geopolitik, realpolitik, säkerhetspolitik, inflation, kostnadsutveckling, energiförsörjning och säkerhet. Ta också del av Radars spännande nya analys runt IT-kompetensområdet. På scenen kommer globala och nordiska företag att dela med sig av sin kompetens, och det kommer finnas möjligheter att bygga relationer och träffa viktiga beslutsfattare inom den nordiska tech-sektorn.

Experter från Radar, partners och kunder kommer att ge nya insikter om ämnen som AI, molntjänster, regulatorisk påverkan, NIS2 och säker digitalisering, cybersäkerhetsutmaningar, konkurrenskraft och budgetfrågor för beslutsfattare inom tech.

Anmäl dig till evenemanget här: 

https://radarsummit23.event.radargrp.com