Nyheter

INGO utökar sitt nätverk med fyra nya drivmedelsstationer

INGO öppnar fyra nya automatstationer och etablerar sig därmed i orterna Vilhelmina, Onsala och Hällefors. I Varberg utökar man med ytterligare en station, som kompletterar den befintliga på orten.

De nya INGO stationerna är övertag av tidigare Circle K-stationer, där butiksverksamheten sedan en tid tillbaka är stängd.

– Vi är mycket glada och stolta över att öppnat upp INGO automatstationer i Varberg (Håsten), Vilhelmina, Hällefors och Onsala. Jag hoppas att både boende i närområdet och förbipasserande kommer att uppskatta den ökade tillgängligheten. Dessutom ska det alltid vara trevligt och tryggt att tanka på våra automatstationer, det har varit vår strategi redan från starten. Alla våra stationer ska därför vara väl upplysta, rena och där du som kund alltid kan tanka snabbt och enkelt till ett lågt pris, säger Erika Johansson, VD INGO.

Stationerna invigs lördagen den 11 november kl 11.00. På plats finns personal som kan svara på eventuella frågor fram till kl. 14.00.

INGO öppnade sina första automatstationer i Sverige redan 1978, då under varumärket JET, och har sedan starten inriktat sig på att sälja drivmedel till ett lågt pris. INGO har idag ett nätverk på över 290 automatstationer, från Haparanda i norr till Trelleborg i söder. Under året planeras ytterligare etableringar i landet.

– Drivmedelsbolag i Sverige präglas av hård konkurrens. INGO har redan från starten varit den ledande prispressaren både nationellt och lokalt. Vi har framgångsrikt arbetat med att erbjuda kunderna låga priser och det håller vi fortsatt fast vid. Vi ser fram emot att välkomna våra kunder med ett lågt pris och en snabb tankupplevelse, avslutar Erika Johansson.