Nyheter

RF-System lanserar Hydrauliska Redskapsfästen till frontlastarmaskiner

RF-System har under många år arbetat med maskinfästen och redskap till grävmaskiner men lanserar nu även Hydrauliska Redskapsfästen anpassade för teleskoplastare efter ett förvärv av ritningsunderlag från Tjörnarps Smide.
Under hösten 2023 förvärvade RF-System ritningsunderlag från Tjörnarps Smide på bland annat Redskapsfästen och produktionen är nu i full gång. I första hand tillverkas Redskapsfästen till Bobcat och Massey Ferguson teleskoplastare.
– Tack vare det underlag vi förvärvat av Tjörnarps Smide har vi kommit igång snabbt med tillverkningen. I första hand fokuserar vi på att leverera samma höga kvalitet som kunder fått tidigare, säger Hans Valdermarsson, VD.
Den första leveransen av Hydrauliska Redskapsfästen sker nu under veckan. På kö finns bl a Redskapsfästen till JCB, men RF-System tittar även på andra maskiner som kan passa in i tillverkningen och hos kunderna.
– Vår plan och förhoppning framåt är att vi ska kunna utöka till fler modeller i framtiden, då även för hjullastare, avslutar Hans Valdermarsson, VD.