Nyheter

WithSecure™ lanserar Elements Exposure Management

WithSecure™ (tidigare F-Secure Business) lanserar WithSecure™ Elements Exposure Management – en lösning som hjälper organisationer att upptäcka och åtgärda digitala sårbarheter innan cyberbrottslingar utnyttjar dem. WithSecure™ Elements Exposure Management är en lösning som löpande och proaktivt förutser och förhindrar intrång mot organisationens tillgångar och verksamheten i sig.

Funktionen erbjuder 360 graders synlighet av attackytan och möjliggör för effektiva åtgärder genom en enhetlig vy, tack vare en graderingsskala för exponering och AI-drivna rekommendationer.

– Organisationer har allt mer hybrida miljöer med oklara gränser, men många fastnar fortfarande i ett silotänk för cybersäkerhet, säger Mika Lindroos, produktchef för WithSecure™ Exposure Management. Denna reaktiva inställning gör aktiviteter som penetrationstestning, hotintelligenshantering och sårbarhetsskanning komplexa och utan tydliga prioriteringar. Med Exposure Management kan du ligga steget före såväl angripare som regulatoriska krav tack vare att du får exakt den information du behöver, när du behöver den.

– En färsk rapport från European Digital SME Alliance visade en ökning på 57% av cyberattacker i Europa, på grund av att attackytorna expanderar snabbt och att cyberbrottslighet i princip har utvecklats till ett yrke. Med vår Exposure Management-dashboard får du en enhetlig vy över din attackyta, de affärskritiska tillgångar som är i riskzonen, samt konkreta råd om vilka steg som hjälper dig eliminera de flaskhalsar som angripare älskar att utnyttja, tillägger Lindroos. Och vår AI-drivna rekommendations-motor är som att ha analytiker som letar efter attackvägar in i din organisation dygnet runt.

Exposure Management är utformat för medelstora företag och deras säkerhetstjänstpartners. Det är tillgängligt genom WithSecure™ Elements Cloud, som hanteras av en betrodd tjänsteleverantör eller internt. Denna flexibilitet säkerställer att företag kan anpassa sin cybersäkerhet efter sina specifika behov.

WithSecure™ Elements Exposure Management lanserades för partners och kunder under SPHERE, WithSecures årliga ”co-security”-konferens. WithSecure onboardar nu sina första partners för Exposure Management.

– Små och medelstora organisationer behöver de snabbaste och enklaste åtgärderna för att förutse och förhindra intrång, säger Lindroos. Samskapat med våra europeiska partners är Exposure Management byggt för att minimera arbetet med att åtgärda exponeringar samtidigt som det maximerar effekten.

För mer information, besök:

https://www.withsecure.com/en/solutions/software-and-services/withsecure-elements-exposure-management