Nyheter

DEVELON dyker upp på GaLaBau 2024 för första gången

DEVELON, tidigare Doosan Construction Equipment, kommer att göra sitt första framträdande på 2024 års upplaga av GaLaBau International Trade Fair 11-14 september 2024 i Nürnberg, Tyskland. Develon kommer att representeras på Galabau av återförsäljare från dess tyska återförsäljarnätverk, plus den nya företagsägda butiken i Mannheim som betjänar de större Rhein-Neckar och Rhein-Main-områdena.

Develon kommer att visa och demonstrera en rad kompakt utrustning för bygg- och underhållsbehoven inom trädgårds- och landskapssektorerna, inklusive DX100W-7 10,7 tons hjulgrävare som erbjuder en högpresterande lösning för kunder som letar efter en hjulgrävare som främst är designad för lokala myndigheter, bekvämlighets-, stads- och underhållsapplikationer.

För den här typen av arbete erbjuder DX100W-7 den bästa kompromissen mellan kompakthet och smidighet, kompletterat med utmärkt produktivitet och förstklassig komfort. Det är mycket viktigt att denna typ av maskin kan arbeta i mycket begränsade områden, så DX100W-7 kan utrustas med möjlighet till fyrhjulsstyrning och ett krabbläge, med tvåhjulsstyrning som standard.

Vid sidan av DX100W-7 på Galabau kommer DX20ZE-7 Mini-Excavator, den första masstillverkade eldrivna grävmaskinen tillverkad av Develon. Denna 2-tonsmodell kombinerar lågt buller och inga utsläpp med de funktioner och prestandaförbättringar som finns på nästa generations DX-7-familj av minigrävare.

En av modellerna från urvalet av tre minigrävmaskiner på 5-6 ton från Develon kommer också att inkluderas i monterdisplayen – DX50Z-7 5,4 ton, DX55R-7 5,7 ton eller DX63-7 6 tons Steg V-kompatibla modeller. Liksom alla Develon minigrävare är dessa designade för att erbjuda maximal prestanda, optimal stabilitet, ökad mångsidighet, förbättrad förarkomfort, kontrollerbarhet, hållbarhet, lätt underhåll och servicevänlighet.

Nytt fokus på kompakt utrustning

Under de senaste två åren har Develon vidareutvecklat företagets utbud av kompaktutrustning genom att utöka sitt urval av minigrävare till att nu omfatta 13 modeller från 1 till 10 ton, och fler kommer att läggas till senare i år. En rad kompakta hjullastare är också en del av denna dedikerade kompakta fokus med fem modeller tillgängliga för materialhantering, konstruktion, jordbruk och landskapsarkitektur.

Ytterligare tillväxt och engagemang för den tyska marknaden

I juni 2023 öppnade Develon en tillfällig bolagsägd butik på Seckenheimer Landstraße i Mannheim, som stödjer kunder på plats med en välutrustad ny hyrflotta av den senaste generationen entreprenadmaskiner, med snabb reservdelsförsörjning och andra tjänster, samt ett brett utbud av nya maskiner.

Filialen kommer att flytta till en ny 10 650 m² stor tomt på Lembacher Strasse i Mannheim under fjärde kvartalet 2024. Ett toppmodernt kund- och utbildningscenter med mycket större verkstäder och reservdelsdistributionssystem kommer också att öppnas där.

Sammantaget visar detta att Develon rör sig mycket närmare kunder och återförsäljare och är engagerad i Tyskland som en långsiktig plats och understryker företagets ambitioner att avsevärt utöka sin närvaro och marknadsposition på den tysktalande marknaden.

För mer om DEVELON, besök webbplatsen:

https://eu.develon-ce.com/en/