Nyheter

iLOQ levererar smart åtkomsthantering till VodafoneZiggo

iLOQs batterifria och nyckellösa smarta låsningslösning har valts för att förbättra åtkomsthanteringen för VodafoneZiggo.

iLOQ, en innovativ aktör inom lösningar för digital åtkomsthantering, ska förse leverantören av telekommunikations- och underhållningstjänster, VodafoneZiggo, med sin batterifria och nyckellösa smarta låsningslösning.

De mekaniska låsen på VodafoneZiggos telekomskåp kan snabbt och enkelt bytas ut mot iLOQs batterifria cylindrar utan att göra några ändringar i den befintliga infrastrukturen. Åtkomsträttigheter kan hanteras på distans vilket leder till tids- och resursbesparingar. Dessutom ger lösningen VodafoneZiggo en avancerad nivå av kontroll över vem som har tillgång till skåpen.

Samarbetet mellan VodafoneZiggo och iLOQ illustrerar ett gemensamt engagemang för innovation och att stärka säkerheten inom telekomsektorn och uppfyller VodafoneZiggos ambition att effektivisera hanteringen av ett flertal accesspunkter och mobilsajter.