Nyheter

Rapport från Gartner visar att Denodo är kundernas val för fjärde året i rad

Data Management-företaget Denodo, har fått utmärkelsen Customers’ Choice i rapporten Peer Insights 2024 ”Voice of the Customer”: Data Integration Tools”. Denodo, som får utmärkelsen för fjärde året i rad, får helhetsbetyget 4,6 av 5 möjliga*.

Gartner Peer Insights är en kostnadsfri ratingtjänst som riktar sig till beslutsfattare inom enterprise software och tjänster. Betygskategorierna är anpassade till Gartners marknadskategorier, och enligt Gartner kan användarbetyget vara ett viktigt verktyg i köpprocessen eftersom det fokuserar på direkta användarupplevelser.

Rapporten nämner också att leverantörer placerade i den övre högra kvadranten uppmärksammas med Gartner Peer Insights Customers’ Choice-utmärkelsen. De leverantörer som fått utmärkelsen uppfyller eller överträffar genomsnittet både när det gäller Overall Experience och User Interest and Adoption.

Rapporten inkluderar även kommentarer från Denodo-kunder:

”Kraftfullt verktyg för att bygga en modern dataarkitektur.”

”Min övergripande erfarenhet av Denodo har varit exceptionellt positiv, särskilt kring förmågan att sömlöst koppla samman data från olika källor.”

”Mycket flexibel och kraftfull. Jag gillar att jämföra det med en kraftfull motor med en låda Lego. Du kan bygga lösningar som går långt utöver datavirtualisering.”

– Vi investerar i våra kunders framgång genom att erbjuda inbyggda tjänster som säkerställer att de har den expertis de behöver för att lyckas. Alla recensioner och betyg i den här rapporten, samt det faktum att vi har uppmärksammats i Gartner Peer Insights ”Voice of the Customer”: Data Integration Tools-rapporten fyra år i rad, bekräftar vårt fokus på kundnöjdhet, säger Richard Walker, Senior Vice President och Chief Customer Officer, Denodo.

Foto: Firmbee

* Källor: Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Data Integration Tools, Peer Contributors, 24 maj 2024.