Nyheter

HCL Technologies prisar humanitära ledare på World Economic Forum i Davos

Idag presenterar HCL Technologies premiärupplagan av företagets årliga Goodwill-ceremoni för att prisa ledare som har främjat ungdomsutveckling, kvinnors rättigheter och samhället i stort.

Det globala teknologiföretaget HCL Technologies tillkännagav idag Goodwill Champions Awards Night, en prisceremoni för att uppmärksammahumanitära ledare från hela världen. På dagens evenemang, som äger i HCL Pavilion i Davos, hedras organisationer som har engagerat sig i en god sak, främst inom global utbildning, ungdomsutveckling och kvinnors rättigheter. Detta är ceremonins premiärår och HCL Technologies planerar att det ska bli ett årligt återkommande event i ett globalt forum.

Pristagarna är Katja Iversen, CEO för Women Deliver, som förespråkar globala investeringar i jämställdhet och hälsa; Olajumoke Adekege, grundare av Young Business Agency, som erbjuder unga arbetssökande kompetensutbildning och rekryteringsstöd globalt; Chiara Tiles, grundare av We Do it Together, som bland annat producerar filmer, dokumentärer och TV-program, unikt dedikerade till kvinnors rättigheter; Baillie Aaron, grundare och CEO för Spark Inside, en pionjär inom användandet av utbildning och professionell coachning för ungdomar i fängelse; Jane Hunt, The Front Project, som arbetar för bättre utbildning, hälsa och utveckling för små barn; och Justin Cooper, Director och Trustee för The Varkey Foundation, som engagerar sig för att med global utbildning förändra världen. Alla pristagarnas engagemang ligger i linje med HCLs värderingar och de har alla bidragit positivt till unika förändringar inom sina respektive områden under det senaste året. Dessutom har de infört en nivå av entreprenörskap i sina samhällsfrämjande insatser.

– HCL har ett stort fokus på att utöka våra ekosysteminsatser med kreativ filantropi och andra insatser som världen behöver. Ett av våra många åtaganden är även att uppmuntra unika idéer och program dedikerade till humanitära insatser, säger Roshni Nadar Malhotra, Roshni Nadar Malhotra, Executive Director & CEO, HCL Corporation | Vice Chairperson, HCL Technologies|Trustee, Shiv Nadar Foundation.Dessa organisationer exemplifierar den positiva kraften i de förändringar som världen behöver och vi är hedrade över att få uppmärksamma deras prestationer.

Utmärkelserna passar väl in i HCLs historia av filantropiska strävanden och engagemang. Dessutom reflekterar utmärkelserna det övergripande temat för HCLs program på WEF, som undersöker hur förhållandet mellan mänskligheten och teknologin kommer att utvecklas under det kommande decenniet av snabb innovation. Som en del av temat ”Human-Machine Harmony” lanserar företaget sin HCL 2030-plattform, tillsammans med dess ekosystem av partners och intressenter som ska genomföra fördjupade undersökningar och diskussioner med ledande innovatörer och framtida ledare, som driver förändringar inom digitala teknologier, bank- och finanstjänstesektorn och framtiden för produktinnovation.