Nyheter

Malmö stad väljer Precio Fishbones Omnia Intranet för sitt nya intranät

Malmö stad väljer Precio Fishbone som samarbetspartner och leverantör av sitt framtida Intranät. Precio Fishbones produkt Omnia Intranet kommer att utgöra en viktig komponent i stadens digitala arbetsplats.

– Oerhört spännande att få vara en viktig del i Malmö stads digitalisering, säger Anders Henning, affärsområdesansvarig på Precio Fishbone Malmö.

Malmö stad har valt Precio Fishbone som samarbetspartner och leverantör av organisationens nya intranät för sina 25 000 medarbetare. Intranätet kommer att baseras på Microsofts Office 365 och Precio Fishbones produkt Omnia Intranet.

-Vi är stolta och glada över Malmös val. Malmö stad har gjort en grundlig utvärdering av produkten, vilket stärker oss i vår övertygelse om Omnia som en av marknadens bästa produkter, säger Anders Henning.

För Malmö stad innebär valet av Omnia Intranet en viktig kugge i den digitala arbetsplatsen, som är en del i stadens digitaliseringsprogram, Det digitala Malmö. Tillsammans med Microsofts Office 365 får Malmö stad en komplett plattform för informationshantering och samarbete.

– Nu skapar vi ett modernt intranät och får en helhet för effektivt samarbete, tydlig kommunikation och att kunna arbeta mobilt fullt ut, säger Elisabet Lundholm, intranätansvarig och projektledare i Malmö stad.

Avtalet omfattar införande och etablering, drift, förvaltning och en kontinuerlig vidareutveckling. Beräknat ordervärde är cirka 6 miljoner SEK.

Omnia Intranet
Omnia Intranet är ett paketerat intranät som sätter användarupplevelse och smarta funktioner i centrum, skapat utifrån vår mångåriga erfarenhet och våra kunders upplevelser och återkoppling. Omnia Intranet har två år i rad fått högst poäng i marknadens största rankning av intranätprodukter för SharePoint och Office 365. Dessutom har produkten fått utmärkelsen Intranet Choice Europe 2018 och 2019.

.