Nyheter

Norwegian Reward ingår samarbete med Storytel

Norwegians lojalitetsprogram Norwegian Reward fortsätter att utveckla erbjudandet till sina medlemmar och ingår samarbete med Storytel. Samarbetet innebär att medlemmar i Norwegian Reward får tillgång till över 120000 ljud- och e-böcker samtidigt som de tjänar CashPoints.

Medlemmar i Norwegian Reward kommer att kunna tjäna 10% CashPoints varje månad på sina Storytel-abonnemang som ger tillgång till över 120 000 ljud- och e-böcker. Intjänade CashPoints kan användas till att köpa flygresor och tilläggstjänster hos Norwegian. Inom kort kommer passagerare som flyger med Norwegian inom Europa även få tillgång till ett urval av Storytels ljud- och e-böcker genom Norwegians WiFi-portal ombord.

– Vi jobbar hela tiden med att förbättra reseupplevelsen ombord för våra resenärer. Med Storytel tar vi ytterligare ett steg i rätt riktning genom att erbjuda passagerare som flyger med oss inom Europa ett urval av ljud- och e-böcker. Det är även fördelaktigt att våra medlemmar i Norwegian Reward kan spara pengar på nästa flygresa genom att tjäna CashPoints när de prenumererar på Storytel, säger Brede Huser, Chief Sales & Marketing Officer på Norwegian.

–Storytels uppdrag är att inspirera folk i alla åldrar att upptäcka nya berättelser. Vi ser fram emot att påbörja resan med att göra det ännu smidigare för den moderna, digitala passagerarens passion för att läsa. Vi vill gärna vidga gränserna för vad som är möjligt när det gäller kvalitet, format och mediekonsumtion med nya, innovativa sätt. Vi därför väldigt glada över vårt nya samarbete med Norwegian Reward, säger Ingrid Bojner, Chief Commercial Officer (CCO) på Storytel.

Fakta om samarbetet mellan Norwegian Reward och Storytel:
Man tjänar 10% CashPoints varje månad om man har löpande abonnemang hos Storytel (som är den första leverantören av ljud- och e-böcker i Norden). Intjänade CashpPoints kan användas till att köpa flygresor och tilläggstjänster hos Norwegian.

Tillgång till ett urval av Storytels titlar för alla passagerare som reser med Norwegian inom Europa. Tjänsten erbjuds via Norwegians WiFi-portal ombord och är tillgänglig på alla flygningar som har WiFi.