Nyheter

Maskinia förstärker försäljnings-organisationen

Generalagenten för Doosan, Case och Bergmann, förstärker försäljningsorganisationen i Jönköping och Västergötland med rutinerade Charlie Svantesson som är välkänd i branschen.
Senaste tillskottet i Maskinias säljkår är Charlie Svantesson som kommer att påbörja sin anställning den
1 maj i distrikt Jönköpings och Västra Götalands län. Charlie är en välkänd profil i branschen och har bland annat 20 års erfarenhet från tillbehörstillverkaren SMP i ryggen. Denna erfarenhet gör att han har stor kunskap om vad kunderna vill ha och förväntar sig.
-Vi har en ambition att bygga en starkare organisation och anläggning för den här regionen och rekryteringen av Charlie med många år i branschen är ett steg på vägen. Vi på Maskinia känner Charlie sedan 20 år och är mycket glada att nu få jobba tillsammans som kollegor, säger Fredrik Holmquist, VD Maskinia.
Maskinia har historiskt många kunder i regionen och vi ser fram mot att nu kunna komma närmare kunderna och ge en bättre service. Charlie kommer inom den närmsta tiden att bekanta sig och träffa Maskinias kunder.
– Det ska bli fantastiskt kul att sälja Maskinias produkter i Jönköping och Västergötland. Maskinia är en organisation där man hela tiden strävar efter att utvecklas vilket gör jobbet roligt, utvecklande och omväxlande, säger Charlie Svantesson.
Maskinia har sedan många år ett samarbete med grabbarna på den auktoriserade serviceverkstaden i regionen, SchaktMaskinService i Småland AB. De är utbildade på Maskinias produkter och har mycket erfarenhet vilket gör dem till en stabil servicepartner som skapar trygghet för våra kunder i regionen.
Att Maskinia växer och utvecklas råder det ingen tvekan om! Kontinuerligt de senaste åren har företaget utvecklat sina affärsområden inom försäljning, service-, utrustning- och reservdelar för att på bästa sätt möta kundernas behov. Företaget kommer fortsätta att göra det och drivs av att överträffa kundernas förväntningar.
– Under 2019 kommer flera steg tas mot en ännu starkare organisation för att möta den ökande efterfrågan som våra nya och befintliga kunder driver, avslutar Fredrik Holmquist.
Maskiniagruppen är generalagent i Sverige för Doosan, Case & Bergmanns breda produktsortiment av entreprenadmaskiner samt återförsäljare för Atlas Copco, Husqvarnas och Epiroc hydraulhammare & redskap. Maskiniagruppen har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Jönköping, Staffanstorp & Stockholm/Järfälla samt ett väl utbyggt nät med 7 återförsäljare och 23 auktoriserade serviceverkstäder.
Bilden:
Charlie Svantesson.