Nyheter

Delvator utökar i Härnösand

Bengt Höckert har tillträtt som ny säljare av Hitachi entreprenadmaskiner, vilket innebär att Delvator i Härnösand nu har två säljare av Hitachi.
Bengt Höckert är 44 år och har lång erfarenhet som maskinsäljare. I snart 20 år har han arbetat med gaffeltruckar och även försett industrier och sågverk med funktionshyrda hjullastare. Under säljkarriären har han främst arbetat med gaffeltruckar av från Toyota/BT och tyska Jungheinrich.
– Nu ser jag fram emot att i stället sälja grävmaskiner och hjullastare från Hitachi. Det är roligt att få representera Hitachi och Delvator och de första offerterna till kunder har redan gått iväg, säger Bengt Höckert.
Han betonar gärna sin erfarenhet av att se kundernas olika behov.
– Vid försäljning av truckar behöver kunden ofta mycket support för att hitta rätt maskin. I entreprenadbranschen är det annorlunda, de flesta entreprenörer har mycket bra koll på marknaden och sin verksamhet. Men min vilja är att alltid erbjuda support om vad som finns på marknaden och vad som kan fungera mest effektivt, förklarar han.
Bengt Höckert utgår från Delvators försäljningskontor i Härnösand som nu får dubbelbemanning. Bengt blir alltså kollega till Delvators välkände säljare Leif Eriksson.
FAKTA:
Hitachis grävare och hjullastare säljs i Sverige av Delvator AB, ett företag som är i en expansiv fas med satsningar på ökad försäljning och förstärkt service och kundsupport.
Delvator AB har kontor, verkstad och lager i Eslöv och Härnösand. I Eslöv finns utställningshall och runt övriga Sverige finns säljkontor och serviceverkstäder i ett rikstäckande nät.
Bilden:
Bengt Höckert, säljare på Delvator Hitachi.
Foto: Delvator