Nyheter

Norwegian utsett till Europas bästa lågprisbolag

Norwegian tilldelades priset ”Europas bästa lågprisflygbolag” under det prestigefyllda ”Passenger Choice Awards” i Dublin igår kväll. Det är flygpassagerarna själva som har röstat fram Norwegian.

Det var under Airline Passengers Experience Association (APEX) prestigefyllda ”Passenger Choice Awards” i Dublin igår kväll som Norwegian tilldelades priset Bästa lågprisbolag i Europa. Passagerarna har rankat över en miljon flygningar med fokus på komfort, service samt underhållning och WiFi ombord.

– Vi är väldigt stolta över den här utmärkelsen och särskilt eftersom det är våra kunder som har röstat på Norwegian. Det betyder mycket för oss att passagerarna uppskattar vår goda service, gratis WiFi samt nya, bekväma och miljövanpassade flygplan. Jag vill tacka alla våra passagerare som har valt att flyga med Norwegian och särskilt våra hårt arbetande och dedikerade medarbetare över hela världen som varje dag året runt gör sitt yttersta för att ge passagerna en bra reseupplevelse, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Om Passenger Choice Awards
Passenger Choice Awards instiftades av Airline Passenger Experience Association (APEX) för att ge en röst åt flygresenärerna. Det är en omfattande omröstning där över en halv miljon flygpassagerare från hela världen röstar online och därmed själva bestämmer vilket flygbolag som ska vinna de olika kategorierna.

Bild: Norwegian