Nyheter

Advenica inleder partnerskap med Nixu

Advenica och Nixu inleder ett partnerskap gällande cybersäkerhetslösningar. Samarbetet gör Nixu till en helhetsleverantör av Advenicas produkter inom Nordeuropa.
Säker digitalisering är en stor utmaning för de flesta organisationer idag. För att skydda värdefull information inser fler företag och myndigheter vikten av att använda cybersäkerhetslösningar med hög assurans. Advenica erbjuder expertis och unika, tekniskt avancerade, hållbara och framtidssäkra cybersäkerhetslösningar.
För att kunna erbjuda Advenicas unika VPN-krypteringssystem och Cross Domain Solution lösningar till fler kunder, inleder Advenica nu ett samarbete med Nixu. Nixu är ett europeiskt cybersäkerhetsföretag som hjälper organisationer att omfamna digitaliseringen på ett säkert sätt. Med nästan 400 cybersäkerhetsproffs hjälper de företagskunder över hela världen. Nixu kommer nu att fungera som en helhetsleverantör av Advenicas produkter inom Nordeuropa.
– Vi ser fram emot att samarbeta med Advenica, som är känt för sina världsledande cybersäkerhetslösningar med hög assurans, säger Kim Westerlund, Chief Development Officer på Nixu Corporation.
– Vi är mycket nöjda med samarbetet med Nixu. Med deras digitaliseringserfarenhet får vi en partner som har en organisation redo att hjälpa kunderna med cybersäkerhetslösningar. Vi ser fram emot möjligheterna som det här kommer att ge båda våra företag, säger Marie Bengtsson, tf VD Advenica AB.