Nyheter

Lightforce HTX – extremt kraftfullt hybridextraljus för 24 volt

Australientillverkade hybridextraljuset Lightforce HTX är nu även tillgängligt för 24 volt. Den ultimata kombinationen av xenon och LED förenar det bästa av världar för att ge rätt spridning i både längd och bredd. Det lanseras av Lightforce Sweden AB på årets MaskinExpo, den 23–25 maj.
Flaggskeppet Lightforce HTX har rönt stor uppskattning för sin prestanda och robusthet, vilket har gett framgångar över hela världen. Naturligt nog har extraljuset även efterfrågats av dem som har 24V-system på sina fordon och nu finns extraljuset även i sådant utförande. Modellen har dessutom försetts med ett övre fäst i rostfritt stål, som ytterligare ökar stabiliteten och minskar vibrationerna.
Effekten är 80 watt LED och 70 watt xenon, som levererar 8 400 effektiva lumen. Extraljuset är i sin helhet konstruerat för att klara riktigt tuffa miljöer. Det klarar inkommande spänningar på 18–30 volt.