Nyheter

Ny Ixxat-repeaterserie för både CAN FD och CAN

HMS Networks bygger ut företagets befintliga Ixxat®-serie med CAN-bryggor och gateways och kan nu presentera fyra nya Ixxat CAN FD-repeatrar, som samtliga stöder både den nya CAN FD-standarden och traditionell CAN. De nya Ixxat CAN FD-repeatrarna möjliggör mycket flexibelt nätverksbyggande i befintliga CAN-system såväl som i nya, moderna CAN FD-baserade system.
Repeatrarna gör att CAN FD- och CAN-komponenter kan anslutas i nätverket med effektivare träd- och stjärntopologier, samt möjliggör implementering av drop lines. Ingen konfiguration krävs i processen, vilket gör drift och idrifttagning extremt lätt för användarna. Ixxat CAN FD-repeatrar finns tillgängliga med två och fyra kanaler för kopparkabelnätverk (versioner CAN-CR100 och CAN-CR300) och för koppar- och fiberoptisk anslutning (CAN-CR110/FO). Alla repeatrar har en galvanisk isolering på 1 kV, förutom CAN-CR120/HV-versionen som klarar upp till 3 kV.
Med den fiberoptiska versionen är det möjligt att överbrygga avstånd med höga elektromagnetiska störningar eller att skapa tillämpningar med mycket höga krav på galvanisk isolering. Repeatrarna levereras med slimmade plasthus för montering på DIN-skena och CAN-anslutningen görs via skruvplintar.
Läs mer om de nya Ixxat CAN FD-repeatrarna på www.ixxat.com/repeater.