Nyheter

Nya resmöjligheter kommer till Dalarna

Den 30e april invigs nya FlixBus-linjen som börjar i Mora och åker hela vägen till Stockholm. Mora, Rättvik, Leksand, Insjön, Djurås, Borlänge och Hedemora blir nya hållplatser på FlixBus linjekarta med över 100 destinationer i Sverige. Bussarna trafikerar sträckan dagligen till och från Dalarna med förstärkta avgångar på fredagar, söndagar och måndagar.
Under april börjar FlixBus sommartidschema att gälla vilket bringar nya resmöjligheter till Dalarna. Företagets nya linje mellan Mora och Stockholm invigs den 30e april och innebär direktresor från Mora, Rättvik, Leksand, Insjön, Djurås, Borlänge och Hedemora till Stockholm med bra förbindelser till Arlanda flygplats. Dessutom kan passagerare ordna att resa vidare från Stockholm till andra destinationer inom Sverige och utomlands. En fredagsresa från Mora till Oslo kostar exempelvis under 500 kronor om den bokas i god tid före avresa och tar ca 13 timmar inkl. byte.
– Nu är vi äntligen framme vid den period på året som vi gått och längtat efter så länge! Med FlixBus nya linje möjliggör vi för fler att besöka och upptäcka vackra Dalarna samtidigt som Dalarna får nya prisvärda resalternativ mot Stockholm och vidare till över 100 svenska städer men även till Köpenhamn, Oslo, Berlin och resten av Europa! Hela resan planeras smidigt och enkelt i samma bokning, säger Jelena Jovanovic presschef på FlixBus.
Sommartidtabellen gäller under perioden mellan den 11 april 2019 till och med den 18 augusti 2019.

Linjefakta
610
Mora – Rättvik – Leksand – Insjön – Djurås – Borlänge – Hedemora – Enköping – Uppsala – Arlanda flygplats – Stockholm (Cityterminalen)