Nyheter

Hydroscand lanserar mobil slangservice i Växjö

Hydroscands mobila slangservicetjänst fortsätter att växa. Under september månad kommer tjänsten att lanseras i ytterligare en stad, denna gång satsar företaget på Växjö.
Hydroscands mobila slangservicetjänst, SlangExpress, har blivit en succé i Sverige och tjänsten kommer nu att göras tillgänglig även för kunderna i Växjö. Den nya servicebussen beräknas börja rulla i Växjö under september i år och ska tillsammans med SlangExpress i Kalmar och Karlskrona höja servicegraden för kunderna i området.
– Det känns bra att vi nu kommer kunna hjälpa kunderna i Växjö med omnejd – även ute i fält. Detta blir ett bra komplement till butiken i Växjö och SlangExpress i Kalmar och Karlskrona, säger Niklas Augustsson, regionchef på Hydroscand.
SlangExpress lanserades i Kalmar i slutet av 2018 och har snabbt blivit populär bland kunderna som kontaktar SlangExpress för såväl akuta slangbyten som för förebyggande underhåll.
Bilden:
Fr.v. Bosse Lönnetun och Niklas Augustsson.