Nyheter

KGK Workshop presenterar TEXAs nya mellanklassmaskin Konfort 712R

TEXAs ny AC-maskin Konfort 712R har ärvt egenskaper från företagets premium-maskiner, som helautomatiska funktioner och elektronisk oljevåg. Maskinen är av sluten modell och därmed mycket tålig.
Konfort 712R finns i två utföranden, R134a eller R1234yf med möjlighet till konvertering vid senare tillfälle.
Maskinen kan också utrustas med köldmedelsanalysator som kan kombineras med REC+ för återvinning av förorenad gas, en tillsats som TEXA har patenterat.
Italienska TEXA är världsledande inom design, utveckling och produktion av diagnostiska verktyg, avgasanalysatorer, laddningsstationer för luftkonditionering och telediagnostiska anordningar för bilar, cyklar, lastbilar, båtar och lantbruksmaskiner.
KGK Workshop är KG Knutsson AB:s paraplyerbjudande gentemot verkstäder och butiker för de lite större inköpen och tjänsterna. KGK Workshop erbjuder bland annat verkstadsutrustning, inredning och montering och underhåll av verkstadens tunga utrustning.
Denna AC-maskin blir ett bra prisvärt tillskott i mellanklassen och vi blir nu mer kompletta i vårt sortiment av AC-maskiner säger Sven Berglund Produktchef verkstadsutrustning KGK.
Konfort 712R finns i KGK:s sortiment och kan beställas via Autokatalogen.