Nyheter

Passionerat koncept – framgångsrikt för Strands i Mantorp

Lastbilsfesten i Mantorp, Trailer Trucking Festival 2019, blev ett framgångsrikt event för belysningsexperten Strands. Varumärket var ensamma om att ställa ut på Nordic Trophy-området, tillsammans med Strands-ambassadörerna och deras lastbilar.

– Vi tillverkar belysning med passion för att tillfredsställa användarna, proffsen som har högt ställda krav. Vi har ett nära samarbete med dem, därför var det helt rätt att ställa ut mitt bland lastbilarna. Det är viktigt för oss att ge positiv energi tillbaka, säger företagets VD Johan Carlos.

Konceptet gick i linje med Strands Lighting Divsions tagline – Feel the passion. En av ambassadörerna, T. Oscarsson Åkeri AB – vann tredjepris för Bästa Dragbil i Nordic Trophy.

– Vårt team är passionerat. Vi vill alla driva utvecklingen framåt och tror på att vi gör det bäst tillsammans, fortsätter Johan Carlos.

Över 13 000 personer besökte helgens event – en ökning med cirka 10 procent, jämfört med för två år sedan. Många var intresserad av att se nyheterna som branschen har att erbjuda.

Uppmärksammade produktnyheter

En av mässans mest uppmärksammade produkter blev det nya LED extraljuset Ambassador. En designmässigt tilltalande lampa med eftertraktade funktioner, exempelvis kommer den med ett kombinerat positionsljus – vitt eller gult ljus – där användaren själv väljer färg efter smak.

Den nya ploglampan Alaska, med automatisk värmelins, är ytterligare en produkt som fick mycket uppmärksamhet.

– Vår monter andades passion och framåtanda. Vi har fått otroligt mycket positiv feedback. Vårt upplägg visar att vi driver utvecklingen i branschen, säger Strands försäljningschef Urban Vester.