Nyheter

Hydroscand utökar sortimentet av spiralslang

Nu utökar Hydroscand sortimentet av spiralslang med en ny, flexibel och lättmonterad slang. Den nya medlemmen i IsoBar-familjen är mer böjlig och säljs i en större dimension för applikationer med riktigt stora flöden.

Den nya spiralslangen kallas för IsoBar 210 CO ROCK X-HP och som namnet indikerar klarar den ett arbetstryck på 210 bar. Slangen är mycket flexibel och säljs i dimensionen 1 1/4″ vilket gör den exemplarisk för applikationer i trånga utrymmen, men med stora flöden och högt tryck.

Hydroscands IsoBar-serie innefattar nu fyra slangar, anpassade för olika tryckklass

IsoBar 210 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-83)

IsoBar 280 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-84)

IsoBar 350 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-85)

IsoBar 420 CO ROCK X-HP (art.nr. 1020-86)

Alla spiralslangar som nämns ovan, är mycket flexibla och tåliga, vilket är ett måste i takt med att hydraulsystem och maskiner byggs i alltmer kompakta lösningar. IsoBar 210 CO ROCK X-HP är den mest flexibla och smidiga slangen i IsoBar-serien. Något som underlättar vid montering och resulterar i en tidsvinst för kunden.

Spiralslangarna används med fördel tillsammans med Hydroscands kopplingar. Alla fyra ovan nämnda spiralslangar är MSHA-godkända och tål temperaturer från -40 °C till +121 °C.

Du hittar mer information om IsoBar 210 CO ROCK X-HP och de andra IsoBar-slangarna på hydroscand.se

Bilden:
IsoBar 210 CO ROCK X-HP (1020-83).
Bild: Hydroscand