Nyheter

Veeam lanserar förbättrat partnerprogram

Med Veeams Accredited Service Partner (VASP)-tjänster kan medlemmar differentiera sina erbjudanden, uppnå högre värde och skapa framgångsrika kundresor.

Veeam® Software, det ledande företaget inom backup-lösningar för Cloud Data Management™, tillkännagav idag lanseringen av ett förbättrat Veeam Accredited Services Partner (VASP)-program, för att stärka sina samarbetspartners möjligheter att sälja, distribuera och stödja Veeam-lösningar och säkerställa kundnöjdheten. Nyheterna i partnerprogrammet inkluderas sömlöst i Veeams marknadsföringsmodell och gör det möjligt för Veeams partners att erbjuda en direkt leveransmodell för sina Veeam-kunder.

Enligt Veeams Cloud Data Management Report för 2019 ansåg 71 procent av de seniora affärs- och IT-beslutsfattarna att teknologi kommer att vara den viktigaste faktorn i deras digitala transformationsresor. I takt med att produktimplementeringarna blir alltmer sofistikerade, uppmärksammar Veeam kundernas växande behov av att hitta partners, systemintegratörer eller frilansande konsulter, som kan leverera professionella tjänster och tekniska implementeringar relaterade till Veeams lösningar.

Det nya programmet omstrukturerar Veeams serviceavdelning till en mer kanalinriktad modell, som erbjuder interna resurser, exklusivt för VASP-medlemmar. Med det förbättrade partnerprogrammet kan medlemmar nu differentiera tjänsteerbjudanden och driva kundframgång.

– Idag är datahantering avgörande för en organisations tillväxt. För att förbli konkurrenskraftiga behöver ledande företag ha tillgång till professionella medarbetare för att implementera och hantera teknologier som gör det möjligt att förändra affärsverksamheter till att bli mer intelligenta, säger Danny Allan, Vice President of Product Strategy på Veeam. Veeam har hängivit sig åt att leverera en affärsmodell som är helt fokuserad på dess partnerekosystem och att kunna tillhandahålla den högsta kundservicenivån. I och med dessa förbättrade egenskaper i vårt partnerekosystem, är våra partners nu utrustade med de verktyg de behöver för att hantera sina teknologisatsningar och kundresan optimalt.

Det nya programmet erbjuder ett antal fördelar för medlemmarna, inklusive:

Skapa nya affärs- och inkomstmöjligheter för servicepartners
Resurser som gör det möjligt för säljpartners att vinna större och mer komplexa affärer
Förbättrar partnerföretagens kapacitet och leveransförmåga
Accelererar kundens Time-to-Value med djupare integration
Fortsatt utbildning kring Veeams möjligheter och tjänster, tillsammans med betatestning för nya funktioner, för att säkerställa att lösningen införes effektivt och att kunderna förblir nöjda

VASP-medlemmar får tillgång till:

Veeam-tjänster på partnerportalen för att hjälpa dem utöka deras portfölj av tjänsteerbjudanden
Lösningar som möjliggör samverkan och anpassade tjänsteerbjudanden, såsom verktyg för skalbarhet och servicepaket.
Särskilda resurser för att hjälpa kunderna att bli så kundframgångsrika som möjligt

– Vi på TruStack ser ett stort värde i att vara en VASP-partner. Det är värdefullt att ha något som hjälper oss att särskilja oss från andra företag. VASP-statusen erbjuder oss en plattform för att föra ut våra specialistkompetenser till en bredare publik, samtidigt som den möjliggör för Veeam att kunna erbjuda våra tjänster till återförsäljaren och slutanvändargruppen, säger Phil Cambers, Commercial Director på TruStack LTD.

Bild av Gerd Altmann från Pixabay