Nyheter

Nu har Renta öppnat i Eskilstuna

Under februari 2020 smygöppnr Renta sin nya depå i Eskilstuna. Med stadens mest tillgängliga öppettider och ett brett sortiment av både uthyrning och tjänster som utbildning blir Renta en helhetsleverantör som stärker de lokala byggarna.

Expansionen fortsätter tillsammans med YRC Rental, Stockholm-med-omnejds-experterna, med hjärtat på rätt ställe. Och därmed har man med stöttning från depåer vid Globen, i Sollentuna och Bålsta tryggat regionens tillgänglighet, service och kompletta kvalitetssortiment än mer.

– Just denna depå är helt nystartad och det har varit väldigt roligt att få vara med från början. Vi är sju -personer idag som allihopa kommer från branschen med många års erfarenhet. Renta växer ständigt och finns med ett fyrtiotal depåer över hela Sverige, så konceptet är väletablerat, berättar Marcus Haag, Platschef på depån i Eskilstuna.

Depån finns i en stor lokal med butik, uthyrning, verkstad och kontor under samma tak, plus en separat utbildningslokal där Renta kan bistå med alla tänkbara behov så att byggaren kan fokusera på att bygga.

– Den 25 mars sker den officiella invigningen men redan nu har mottagandet varit väldigt positivt. När vi varit runt och presenterat oss för kunderna så är det ett välkommet initiativ, konkurrensen behövs och uthyrningen är redan i full gång, berättar Anders Johansson, Utesäljare på depån i Eskilstuna.

Depån som ligger centralt på Gustafsvägen 7 stärker tillgängligheten och närheten i regionen tillsammans med de närliggande depåerna i Västerås, Enköping, Örebro, Kumla, Uppsala och Stockholmsområdet.

– Rentas filosofi är att affärerna ska göras lokalt, med lokal kännedom och lokala relationer, då blir resultatet det bästa, säger Marcus Haag.

Bild: Renta