Nyheter

Ny regionchef i Assemblin VS

Henrik Gyllenhammar har rekryterats till rollen som regionchef Stockholm i Assemblin VS, ett av Sveriges ledande installationsbolag inom värme och sanitet, och en del av den nordiska Assemblinkoncernen.

Henrik Gyllenhammar, född 1971, kommer närmast från en tjänst som General Manager för Sverige och Finland vid Element Metech. Han tillträder sin nya roll i Assemblin i början av 2021.

– Vi är mycket glada över rekryteringen av Henrik, som tar djup och bred entreprenörserfarenhet med sig till Assemblin. Kunskap inom såväl det praktiska arbetet som erfarenhet från ledande positioner i olika organisationer blir en utmärkt plattform för att ta vår verksamhet i Region Stockholm till nästa nivå. Henrik är en omvittnat god ledare och vi värdesätter det inkluderande, kommunikativa ledarskap han står för, säger Andreas Aristiadis, vd och affärsområdeschef på Assemblin VS.

Henrik har gedigen erfarenhet från olika bolag med inriktning mot industrisektorn. Bland tidigare arbetsgivare kan nämnas Stora Enso, Know-it och Caverion, där Henrik har haft olika ledande befattningar inom entreprenad- och serviceverksamhet mot industrin.

– Det känns mycket roligt att bli en del av Assemblin och få bidra till den spännande utveckling som företaget befinner sig i. Jag är övertygad om potentialen i bolaget och ser fram mot att tillsammans med mina nya medarbetare leda regionen mot nya framgångar, säger Henrik Gyllenhammar.