Nyheter

Nyckelrekrytering till utvecklingsteamet

Logicenters rekryterar nu Sanna Vikström som tillträder rollen som Development Manager för Logicenters i Finland.

Sanna har en gedigen erfarenhet av projektutveckling och kommer senast från rollen som Construction Project Director på Sitowise Oy. Utöver Sanna har Logicenters även gjort flera viktiga rekryteringar till Sverigekontoret.

Logicenters har högt ställda ambitioner och rivstartar nu 2021 med en nyckelrekrytering.

Under det gångna året har Logicenters i Finland bland annat genomfört nyutvecklingar i Kurikantie, Pirkkala, och har nu ytterligare ett antal projekt i uppstartsfasen.

För att stötta den höga tillväxttakten rekryterar logistikfastighetsaktören Sanna Vikström som Development Manager i Finland. Sanna besitter en bred erfarenhet inom projektutveckling och kommer senast från rollen som Construction Project Director på Sitowise Oy. Nu blir hon en nyckelperson i Logicenters team som ska fortsätta att driva satsningarna i Finland.

– Efterfrågan på moderna logistikfastigheter i framkant växer och vi letar ständigt efter kompetenta personer att knyta till oss. Därför är Sanna en mycket värdefull rekrytering. Med sin långa erfarenhet från projektutveckling kommer hon att bli en viktig pusselbit i vår framtida expansion. Jag vill därför varmt välkomna Sanna och ser fram emot att tillsammans föra Logicenters framåt, säger Eva Sterner, Head of Development på Logicenters.

Sanna kommer att ansvara för Logicenters utvecklingsavdelning i Finland. Något som innebär allt från dialoger med kommunerna gällande detaljplaner och bygglov, identifiera mark för potentiella nyutvecklingsprojekt till att ansvara för upphandling. En viktig del av arbetet kommer även vara att ha en aktiv dialog med Logicenters hyresgäster.

– Att få ansluta till en så framgångsrik och ledande aktör som Logicenters är något jag är mycket glad och stolt över. Logicenters expansiva utveckling är ett bevis på en ambitiös aktör som i snabb takt tar marknadsandelar och växer. Jag ser därför mycket fram emot att fortsätta driva verksamhetens projektutveckling framåt tillsammans med mitt nya team, säger Sanna Vikström, Development Manager, Logicenters Finland.

Utöver Sanna har Logicenters även gjort ytterligare tre viktiga rekryteringar i Sverige som också är en kraftigt växande marknad. Rebecca Axelsson ansluter som arkitekt till Sverigekontoret tillsammans med Peter Zekovic och Johan Bäcklund som tillträder rollerna som biträdande projektledare.