Nyheter

Abkati lanserar färdiga backkameralösningar

När det kommer till att framföra stora fordon bör man aldrig tumma på säkerheten. Nu introducerar Abkati färdiga backkameralösningar från Brigade till flera olika lastbilar och traktorer.

I ett led att underlätta för kunderna har Abkati utökat samarbetet med Brigade och introducerar nu backkameralösningar som är skräddarsydda för flertalet lastbils- och traktormodeller. Allt för att göra säkerhet till en så enkel aspekt som möjligt att prioritera.

– Vi vet att det lätt kan bli fel när flera artiklar ska plockas ihop och måste vara kompatibla inte bara med varandra, utan också med fordonet, säger Mattias Fredriksson, säljare på Abkati.

Därför är det roligt att kunna erbjuda färdiga paket till våra kunder som gör det lättare för dem att prioritera säkerheten.

I nuläget erbjuder Abkati paket anpassade för lastbilar och 12V transportbilar (Volvo, Scania, Mercedes, Volkswagen, MAN och Iveco) och traktorer (Massey Ferguson, Fendt och John Deere). Till vissa fordon finns kompletta paket att tillgå medan man i andra fall har möjlighet att välja mellan olika alternativ anpassade till det specifika fordonet.