Nyheter

Entrack AB och MIVAB blir ett

Entrack AB förstärker i Västra Götaland och Hallandsregionen genom förvärv av Varbergsbaserade företaget MIVAB, med Jörgen Håkansson i spetsen. Jörgen har många års erfarenhet av slitdelar och tillbehör till entreprenadmaskiner och har i många år levererat med hög service på västkusten.

Det senaste året har det hänt mycket i positiv riktning på Entracks avdelning i Göteborg med nytt kontor och ny verkstad samt utökad lagerkapacitet med ett kundanpassat sortiment. Jörgen kommer att vara stationerad på kontoret i Göteborg, och vi önskar såväl nya som gamla kunder välkomna till oss!

Entrack AB är en av Sveriges ledande leverantörer av slitdelar och redskap till entreprenadbranschen, med egen utveckling av produkterna för att passa de tuffa förhållandena i Norden och finns idag på 6 platser i Sverige, samt i Finland, Polen och Italien.